Descriere
Se utilizează în bucătăriile din Asia de Sud-Est, în principal sub formă de supe, mâncăruri de carne și de pește.
Ciupercile urechi de lemn sunt bogate în fier și vitaminele B, C și D. Ele dețin proprietăți antitumorale și reduc nivelul colesterolului din sânge. Se pot consuma în supe sau la tigaie dar și în combinație cu diverse produse. Ele absorb gustul și aroma celorlalte ingrediente din mâncare.
Recomandare de preparare: Se lasă în apă de 80°C timp de 10 minute apoi se pune în apă rece timp de 10 minute. După aceea clătiți bine!
Loc de proveniență: Thailanda
VALOARE CONȚINUT: | PENTRU 100 g |
Energie: | 858 kJ / 205 kcal |
Grăsimi: | 2 g |
– din care acizi grași saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 66 g |
– din care zaharuri: | 0 g |
Proteine: | 12 g |
Sare: | 0 g |
Fibre: | 30 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.