Descriere
Coajă rasă de lămâie obținută din lămâi proaspete. Se folosește în industria alimentară pentru a da savoare în plus mâncărurilor, prăjiturilor. Coaja de lămâie conține uleiuri esențiale ce dau un gust intens și o notă de prospețime preparatelor culinare.
Coaja de lămâie, de citrice în general, este foarte aromată și versatilă. Se poate folosi într-o mulţime de preparate: sosuri, deserturi sau gemuri.
Lămâia are o aromă caracteristică, răcoritoare. Gustul este puternic, proaspăt și acru.
Coaja de lămâie este ușor amăruie, usor acrisoara si foarte aromata.
Ea se poate utiliza decojita de pe fruct si taiata fisii subtiri, sau rasa cand fructul este proaspat
Această coajă rasă de lămâie conține de 5-10 ori mai mulți nutrienți decât zeama, inclusiv vitaminele A și C, calciu, magneziu, betacaroten și potasiu.
Rafinează torturile, prăjiturile, fursecurile, umpluturile și cremele, glazurile și deserturile.
Nu conține coloranți sau conservanți sintetici și nu este pasteurizată.
Greutate: 250 g
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Valabilitate: pe ambalaj.
Vezi și varianta la 50 g!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.