Descriere
Semințele de susan sunt mult mai bogate în calciu decât laptele, brânza sau orice semințe uleioasă … Sunt bogate în acizi grași nesaturați, având un conținut de ulei de 55%. Este o excelentă sursă naturală de vitamine B, inozitol, colină și vitamina E. Conținutul său ridicat de lecitină și conținutul său organic de fosfor reprezintă blocul principal al creierului și țesuturilor nervoase.
Semințele de susan în combinație cu mierea, în unele țări, au devenit o mâncare importantă „pentru întinerire” … mierea este bogată în acid asparagic, iar susanul este bogat în magneziu și potasiu.
Compoziție: 100% cremă de susan.
Utilizare recomandată:
- Sos de năut: năutul gătit și zdrobit este amestecat cu cremă de susan, condimentată cu zaharoză și usturoi zdrobit.
- Sos de vinete: vinetele preparate și zdrobite sunt amestecate cu cremă de susan, aromată cu suc de lâmâie și usturoi zdrobit.
VALORI CONȚINUT | PENTRU 100 g |
Energie: | 2609 kJ / 625 kcal |
Grăsimi: | 60 g |
Carbohidrați: | 15 g |
Proteine: | 19 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.