Descriere
Făina de castane se obține prin măcinarea castanelor uscate. Nu conține gluten și are un gust unic, dulce și aromat. Poate fi un ingredient de bază pentru întărirea sosurilor, în amestec cu alte făini se folosește în prepararea pâinii, a prăjiturilor și a altor produse dulci.
Făina de castane se poate folosi în compozițiile de patiserie pentru produsele fără gluten. Se poate folosi și pentru a prepara un delicios piure de castane.
Puteți folosi 100% făină de castane la prepararea produselor de patiserie, dar puteți amesteca și cu alte făinuri. Datorită aromei puternice, este recomandată celor care iubesc gustul castanelor. Se recomandă în special pentru coacerea pâinii și a produselor de patiserie și se poate combina cu arome precum arahide, migdale, miere și ciocolată.
Ingrediente: 100% făină de castane.
VALORI NUTRIȚIONALE | PENTRU 100 g |
Energie: | 1185,2 kJ / 282,4 kcal |
Grăsimi: | 3,7 g |
Carbohidrați: | 70 g |
Fibre: | 10,5 g |
Proteine: | 6,3 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.