Descriere
Făina din sâmburi de struguri este obţinută după extracţia uleiului presat la rece. Mai târziu trece printr-un proces special de măcinare, care ajută la păstrarea tuturor proprietăţilor nutritive ale făinii.
Conţine o cantitate importantă de fibre şi minerale, precum calciu, fier, zinc, vitamina E. etc şi conţine cantităţi importante de antioxidanţi.
Se poate folosi ca aditiv în diferente alimente cum ar fi: pâine, produse de patiserie, pizza, etc. Nu alterează aroma finală a produsului, deoarece are un gust neutru, are o valoare calorică foarte scăzută, fiind foarte indicat în diete şi în alimentaţia sănătoasă.
VALORI NUTRIȚIONALE | PENTRU 100 g |
Energie: | 204 kcal / 884 kJ |
Grăsimi: | 5,59 g |
– din care acizi grași saturați: | 1,41 g |
Carbohidrați: | 8,72 g |
– din care zaharuri: | 5,15 g |
Proteine: | 13,18 g |
Sare: | 0,03 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.