Foi de dafin - Paleolit - 10 g

Frunzele sunt foarte apreciate in calitate de condiment. Se prelucreaza prin uscare si se folosesc in arta culinara, in condimentarea si aromatizarea diverselor mancaruri (preparate cu sos marinat), cu adjuvant in industria conservelor de carne si peste, la fabricarea otetului si lichiorurilor, etc.

5/5

3,20 lei

Doar 3 rămase în stoc

Foi de dafin - Paleolit - 10 g

Description

Foi de dafin, caracterizate printr-un buchet dur, picant, cu o nuanţă de nucșoară, a căror aromă se desfășoară mai mult, cu cât frunzele sunt întroduse mai devreme la gătit. Frunzele de dafin uscate conțin uleiuri esențiale, care oferă o aromă intensă.

Tot ce este amar se potrivește cu dafinul: aspicurile cu carne și aspicul de cotlet, varza acră, sfecla murată, castraveții murați, legumele murate, fasolea verde murată, tomatele verzi și heringii. Aceste foi de dafin se asociază bine cu carnea de vită, de vânat, cu marinatele de pește, mâncărurile de cartofi, tocănițele de carne, gulașurile și mâncărurile de legume cu sosuri groase.

Frunzele de dafin au proprietăți antiseptice, antibacteriene și antivirale.

Sunt un sedativ natural și sunt eficace împotriva plăgilor, aftelor și abceselor dentare. Frunzele de dafin, prin infuzie, calmează nervii și reduc stările de anxietate. Sunt recomandate în mod special pentru o mai bună digestie și combat fermentația.

LA CE SUNT BUNE FRUNZELE DE DAFIN:

  • Pentru persoanele cu digestie grea – se pun 2 frunze de dafin în mâncare. Pentru a reduce problemele stomacale, se pot mesteca trei frunze de dafin pe zi, pe stomacul gol.
  • Durerile stomacale pot fi combătute prin fierberea frunzelor de dafin. Se fierb 3 frunze de dafin cu 4-5 cuișoare. Se consumă acest preparat de trei ori pe zi, în căni medii.
  • Pentru infecțiile intestinale, se recomandă consumul de ulei de dafin după fiecare masă. Uleiul de dafin are rolul de a elimina germenii patogeni din intestine.
  • Frunzele de dafin sunt recomandate pentru a echilibra nivelul glicemiei când nu este prea mare. Se adaugă 12 frunze de dafin la 500 ml apă și se lasă la foc mic vreme de 15 minute.
  • Ceaiul de dafin curăță sinusurile și te scapă de răceala nedorită.

Greutate: 10 g

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Valabilitate: pe ambalaj.

Vezi și varianta Foi de dafin măcinate!

Additional Information

Greutate 0.01 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Foi de dafin – Paleolit – 10 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

scrie-ne!

Completează-ți datele și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Ai nevoie de ajutor?

SUNTEM AICI SĂ TE ÎNDRUMĂM

Ceva nu e clar?

Contactează-ne!

Formular de garanție/retur

Vizualizezi produsul:

Foi de dafin – Paleolit – 10 g

3,20 lei

Doar 3 rămase în stoc