Descriere
Lapte de cocos pur, conținut de grăsimi doar de 17%.
Pentru laptele de cocos Cecil se utilizează cocos crescut în mediu natural. Nu conține adaos de zahăr, potențiator de culoare și aromă. Netratat genetic, liber de alergeni.
Laptele de cocos este lichidul produs din pulpa de nucă de cocos. Aroma și culoarea sa se aseamănă cu cele ale laptelui, dar este mai dens, datorită conținutului mare de grăsimi.
Înainte de desfacere, agitați conținutul conservei, astfel putem amesteca starturile de diferită densitate, pentru a obține un lapte mai cremos. După desfacere, laptele de cocos trebuie răcit imediat și utilizat în câteva zile, altfel se va strica. Aroma ușor dulce a laptelui de cocos se aseamănă oarecum cu laptele de vacă, dacă se va adăuga în cantitate potrivită la alimente, nu se va simți deloc gustul de cocos. Laptele de cocos poate fi consumat singur, nefiert, dar este perfect și adăugat la ceaiuri sau cafea.
Poate fi consumat și de cei cu intoleranță la lactoză și vegetarieni!
Nu vă speriați, dacă după desfacere, în frigider îl veți găsi cu un strat de grăsime deasupra, iar mai jos un lichid diluat. Acesta este un proces natural, nu un semn de deteriorare.
Energie: | 2181 kcal / 747 kJ |
Grăsimi: | 18 g |
– din care acizi grași saturați: | 15,8 g |
Carbohidrați: | 3,4 g |
– din care zaharuri: | 1,8 g |
Proteine: | 1,4 g |
Sare: | 0 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.