Descriere
Maltitolul este un poliol dizaharidic care urmează a fi produs printr-o reacție de hidrogenare a siropului de maltoză care este purificat, deshidratat și ulterior cristalizat. Este considerat un tip de îndulcitor, care are o dulceață de aproximativ 55% până la 60% față de zaharoză și o dulceată înaltă a formei cristaline cu o puritate de 98%, atingând între 80% și 90% dulceața zaharzei .
Maltitolul este o opțiune excelentă pentru a fi utilizată ca înlocuitor pentru zaharoză în numeroasele produse alimentare, în special cele cu un aport ușor și dietă. Acesta este destinat să fie utilizat ca îndulcitor, oferind aromă și dulceață pentru multe produse cum ar fi siropuri, soluții, pastile, gume, gel comestibil, paste de dinți, ciocolată, granola, produse de cofetărie, jeleuri, înghețate sau chiar produse pentru diabetici și oameni care au nevoie pentru a reduce greutatea.
VALORI CONȚINUT | PENTRU 100 g |
Energie: | 240 kcal / 1008 kJ |
Grăsimi: | 0 g |
– din care acizi grași saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 99,9 g |
– din care zaharuri: | 0 g |
Fibre: | 0 g |
Proteine: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Polioli: | 99,9 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.