Descriere
Când vorbim de Masala Chai sau de acest sortiment special de ceai indian, ne referim la o băutură foarte populară în India, care în plus față de binecunoscutul ceai negru, conține și câteva condimente, iar împreună cu acestea se obține un amestec delicios și care aduce multe beneficii sănătății.
Ingredientele care se utilizează pentru a obține ceaiul de tip Masala Chai, originar din India, sunt ceaiul negru, ghimbirul, piperul negru, anasonul stelat, cardamomul, cuișoarele și scorțișoara. Ceaiul care rezultă din acest amestec particular are un gust special și foarte plăcut.
Ceaiul Masala conține o varietate de ingrediente care sunt binefăcătoare pentru sănătate atât în mod individual, cât și împreună, conferindu-i acestui ceai multiple proprietăți benefice.
Datorită naturii ceaiului și a condimentelor care se folosesc la prepararea acestuia, rezultă o băutură relaxantă a cărui aromă ne poate ajuta să ne calmăm, tocmai de aceea, dacă aveți posibilitatea să vă bucurați de acest ceai, asigurați-vă că îi percepeți aroma.
Datorită ghimbirului care se folosește pentru prepararea sa, ceaiul Masala Chai are proprietăți antiinflamatoare naturale, deoarece acest ingrediente blochează prostaglandinele, care sunt niște substanțe care participă la procesul inflamatoriu. Pe lângă ghimbir, Masala Chai conține de asemenea cuișoare, un ingredient care aduce în organism eugenolul, care este o substanță care contribuie la relaxarea mușchilor și la reducerea inflamației.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.