Descriere
Aceste paste Tagliatelle din făină de floarea soarelui nu conțin gluten sau alte lectine, prolamine, saponine nici orice substanță care ar crește permeabilitatea peretelui intestinal sau ar provoca inflamații. În plus, conținutul (net) de carbohidrați absorbit este mult mai mic decât cel al pastelor convenționale. Deși amidonul de tapioca are un indice glicemic ridicat (GI), GI și GL-ul produsului finit este scăzut, datorită tehnologiei de producție utilizate.
Pentru pastele se folosesc doar ouă întregi proaspete, fără pudră de ou sau suc de ouă! Făina se obține prin presare la rece.
Ingrediente paste Tagliatelle din făină de floarea soarelui:
amidon de tapioca, făină de floarea-soarelui presată la rece, ou de găină
Sugestie: Se fierbe în apă sărată timp de 10-15 minute.
VALORI CONȚINUT | PENTRU 100 g |
Energie: | 394 kcal / 1652 kJ |
Grăsimi: | 9 g |
– din care acizi grași saturați: | 3,8 g |
Carbohidrați: | 45 g |
– din care zaharuri: | 1,5 g |
Proteine: | 25 g |
Sare: | 0,1 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.