Descriere
Compoziție: făină konjac, xantan.
Gelatina vegetală este potrivită atât pentru prepararea alimentelor dulci cât și a celor sărate: jeleu pentru torturi, aspic, etc.
Bomboane gumate:
- Praf de bază gelatinos 8-9g NoCarb
- 400 ml suc de fructe (combinație de sirop și apă, după gust)
- Un vârf de cuțit de acid ascorbic
- 1 lingură îndulcitor
Se amestecă praful de gelatină, îndulcitorul și acidul ascorbic și se adaugă sucul prin amestecare continuă. Când se topește/devine gelatinos, amestecați cu un mixer sau blender.
Fierbeți amestecul și turnați-l apoi în forme. Lăsați să se răcească într-un loc rece.
Bomboanele gumate astfel obținute își păstrează forma și nu se topesc în căldură.
Dacă doriți un gel mai moale, folosiți mai puțin praf de bază.
VALOARE CONȚINUT | PENTRU 100 g |
Energie: | 171,3 kcal |
Grăsimi: | 0,26 g |
Carbohidrați: | 1,69 g |
Proteine: | 0,45 g |
Sare: | 0 g |
Fibre: | 80,3 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.