Descriere
Tăiței Shirataki din konjac, paste tradițional japoneze obținute din făina rădăcinii plantei konjac. Conțin doar urme de carbohidrați, sunt fără zahăr, fără gluten și sunt aproape fără calorii. Conține în cea mai mare parte Glucomannan, o fibră dietetică solubilă în apă. Nu are un gust specific, fapt ce asigură versatilitate.
Instrucțiuni de utilizare: în loc de paste obișnuite, încercați acești tăiței din Konjac. Se potrivește în special cu bucătăria asiatică, fie că este vorba de supe sau stir fry
Sugestie de preparare:
Se scoate din abalaj și se clătesc cu apă rece. Se strecoară și pe urmă se pot pune în supa gata fiartă, sau se pot turna sosurile peste dacă doriți să mâncați paste. Nu este nevoie să le gătiți. O altă metodă de preparare e să le prăjiți 1-2 minute, într-o tigaie antiaderentă fără grăsime, la temperatură ridicată.
Notă: Tăițeii au un miros specific, care poate fi eliminat prin clătire abundentă.
VALORI CONȚINUT | PENTRU 100 g |
Energie: | 36 kJ / 9,5 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
– din care acizi grași saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 1,5 g |
– din care zaharuri: | 0 g |
Sare: | 0,14 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.